Vrolijk en Overgaauw biedt een complete installatie van terreinverlichting aan. Denk hierbij aan bedrijfsterreinen, haventerreinen of parkeerterreinen. Deze terreinen moeten goed verlicht zijn zodat werknemers en bezoekers ook in de avonduren goed zicht hebben en de veiligheid gewaarborgd blijft.

Op grote terreinen wordt vaak gebruikt gemaakt van bewakingscamera’s. Dit stelt specifieke eisen aan de verlichting. Vrolijk en Overgaauw weet hoe verlichting optimaal geïntegreerd kan worden in het totale beveiligingsplan van een locatie. 

Naast het installeren van de terreinverlichting denken wij ook graag mee met andere oplossingen voor het optimaal en veilig gebruik van uw terrein. Zo heeft Vrolijk en Overgaauw onlangs terreinverlichting voor de Radboud Universiteit in Nijmegen verzorgt. Maar daarnaast hebben we op strategische plekken putkasten geïnstalleerd, zodat er voor het organiseren van evenementen op een veilige manier elektriciteit beschikbaar is, zonder dat het dagelijks gebruik van de pleinen belemmerd wordt door onnodige obstakels.