Sportveldverlichting plaatsen

Op elk sportcomplex waar ’s avonds druk wordt gesport is goede verlichting belangrijk. Vrolijk en Overgaauw levert en installeert complete sportveldverlichtingsinstallaties op maat. Daarnaast kunnen wij ook het complete onderhoud voor de sportveldverlichting verzorgen. Denk hierbij aan het regelmatig reinigen van de armaturen aan de buitenzijde en het controleren van alle elektrotechnische installaties en constructies. Door de lampen op basis van het geregistreerde aantal branduren tijdig te vervangen weten we uitval vrijwel altijd te voorkomen. Zo hebben sporters altijd een goed verlicht sportveld en kunnen zij zicht volledig focussen op het leveren van topprestaties. 

Kosten sportveldverlichting

We begrijpen dat voor gemeenten en sportverenigingen de verlichting rondom een sportcomplex een kostbare investering is. Samen met u proberen we energiebesparende oplossingen te bedenken met het gewenste resultaat in verlichting en zonder lichtoverlast voor de omgeving.

Ruim 25 jaar ervaring

Vrolijk & Overgaauw heeft al tientallen jaren ervaring in de professionele verlichting van sportvelden. Denk aan de lokale hockeyclub verlichting tot aan stadionverlichting van betaald voetbal clubs. Recent (2019) hebben we de verlichting van het Helsingör Stadium in Denemarken verzorgd. Wilt u meer weten over hoe we dit project hebben aangepakt? Klik dan hier!

Neem contact met ons op

Vrolijk & Overgaauw helpt u graag verder! Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van sportveld verlichting? Neem hieronder contact met ons op.