Wie zijn we?

Vrolijk & Overgaauw heeft ruim 25 jaar ervaring in het installeren en onderhouden van verlichtingsinstallaties. Wij zijn gespecialiseerd in sportveldverlichting, objectverlichting en terreinverlichting in Nederland of in het buitenland.

Advies, Ontwerp, Aanleg en Onderhoud

Vrolijk & Overgaauw biedt een complete service als het gaat om het aanleggen of installeren van uw lichtinstallatie. Wij kunnen u voorzien van een eerlijk advies en ontwerp op maat. Hierbij houden we altijd rekening met de situatie ter plekke en de toepassing die u voor ogen hebt. Zo worden materiaal- en ontwerpkeuzes altijd in nauw overleg met de opdrachtgever bepaald. Naast dat de verlichting in eerste instantie functioneel moet zijn, speelt steeds vaker het decoratieve element ook een belangrijke rol. Wij denken hierin graag met u mee.

De aanleg van de lichtinstallatie hebben wij in eigen beheer. Naast de constructieve en elektrotechnische uitvoering verzorgen we ook de civieltechnische zaken rond een verlichtingsproject. Van het graafwerk en het plaatsen van masten tot het straatwerk en het opnieuw aanplanten van groenvoorzieningen. Wij kunnen u volledig ontzorgen voor de aanleg van het verlichtingsproject.

Voor het onderhouden van de verlichtingsinstallatie werken wij met diverse onderhoudscontracten zodat u het onderhoudscontract kan kiezen wat het beste bij uw situatie past zonder dat u voor onverwachtse verassingen komt te staan.

Persoonlijk en servicegericht

Wat ons bedrijf uniek maakt is dat we met persoonlijke aandacht voor service, voortgang en kwaliteit u echt over de hele linie kunnen ontzorgen. We denken graag met u mee om het project volledig aan uw wensen te laten voldoen. Daarnaast zijn de lijnen bij Vrolijk & Overgaauw kort, waardoor we snel kunnen schakelen en u altijd direct met ons contact heeft.   

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons werk? Bekijk dan onze verlichtingsprojecten.

Wilt u graag een vrijblijvende afspraak met ons maken neem dan gerust contact met ons op.

Henk Vrolijk & Jeroen Overgaauw